Vandaag besteld = morgen verzonden

Sportadvies bij elke bestelling

Boven €75,- gratis verzending

Eiwitten? Ja! Maar hoe?

afbeelding van persoon die een shake maakt

Deze inspiratie delen

We hebben hier een paar ideeën beschreven hoe de eiwitten eens op een andere manier gebruikt kunnen worden. Lees snel door!

Kwark met eiwitpoeder
Kwark is een populaire bron van eiwitten, en het kan gemakkelijk worden aangepast aan uw smaak. Meng bijvoorbeeld kwark met uw eiwitpoeder naar smaak. Kwark bevat een hoog gehalte aan caseïne-eiwit, wat langzamer verteert en dus langer een verzadigd gevoel geeft. Met de bijgevoegde eiwitpoeder kom je dichter bij jouw doel, en het is nog lekker ook!

Eiwitshake in een blender
Een eiwitshake is een gemakkelijke en snelle manier om eiwitten binnen te krijgen. Een klassiek recept is om melk of sojamelk, havermout, pindakaas, eiwitpoeder en tot slot een banaan in een blender te doen. Blend het tot een gladde massa en u heeft een lekkere en gezonde shake. Dit is een geweldige optie voor een drukke ochtend of een snelle snack voor of na het sporten.

Eiwitrijke pannenkoeken
Maak eiwitrijke pannenkoeken door eiwitpoeder toe te voegen aan het beslag. Doe een banaan en voeg de eieren toe en klop het samen tot het mengsel glad is. Voeg eiwitpoeder, bakpoeder en zout toe en meng goed. Verhit een beetje olie of boter in een koekenpan op middelhoog vuur.
Schep jouw gewenste hoeveelheid beslag in de pan en bak jouw pannenkoek beide kanten goudbruin.

Je kan onze eiwitten hier bestellen.

Meer lezen

Eiwitten? Ja! Maar hoe?

We hebben hier een paar ideeën beschreven hoe de eiwitten eens op een andere manier gebruikt kunnen worden. Lees snel door! Kwark met eiwitpoederKwark is een populaire bron van...

Eiwitten? Ja! Maar hoe?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Welke Sport?

Voor welke sport zoek je een voedingsplan?